Buenos Aires

Buenos Aires

kr22985
kr 19 900
  •  

Trivsamt hotell med uppvärmd pool (23 C) beläget vid Yumbo-centret. Byggt 1972, renoverat 2009. 6 etager, hiss. Reception, bar/kafé, restaurang, minimarket, wifi. Tvårumsvåning (40 m2), dusch/wc, hårtork, sovrum, vardagsrum/pentry med mikro, satellit-TV, balkong. Safe mot avgift. 800 m till stranden, 100 m till busshållplats.

Skicka bokningsförfrågan

Information

OM OSS
Vi tar hand om dig hela vägen från dörr till dörr! Med oss sparar du mycket tid och energi då vi kan våra resmål och per mejl och telefon kan skräddarsy paketresan som passar dig.

ALLMÄNT
Generellt sett är flyg- och hotellpriser lägre ju tidigare du kan planera och boka – flygbolagen släpper i regel sina platser elva månader i förväg. Avbeställningsskydd ingår oftast i hemförsäkringen och/eller vid köp med kreditkort. Du kan välja att betala per bankgiro eller med kreditkort. Vi har ställt statlig resegaranti till Kammarkollegiet.

KONTAKT
Vi har ingen reseledning i vanlig bemärkelse men vi nås på telefon dygnet runt under din resa.

HOTELL / LÄGENHETER

Vi har tillgång till hela 1,7 miljoner hotell globalt men har vaskat fram guld- kornen. De flesta boenden vi rekommenderar har vi själva besökt samt fått goda vitsord av våra kunder. Merparten har snittbetyg över 4 och minst 3,5 av 5 möjliga på oberoende recensionssajter. Fråga oss gärna om du söker ett alternativ som inte är presenterat i broschyren.

RESA

FLYG
Vi bokar välrenommerade flygbolag från de avreseorter som passar kunden. För vistelser på över en vecka är dock avgångarna med flexibla reslängder från Arlanda, Landvetter och Kastrup vanligast och mest prisvänliga.

TRANSFER
Till alla våra resmål finns bekväm, privat transfer från och till flygplatsen medan för de längre sträckorna är busstransfer ett pris- värt alternativ.

KOMBINERA MERA
Med oss kan du kombinera olika resmål och flygningar, på så sätt får du mer upplevelser utan att nämn- värt fördyra researrangemanget.

 

Prenumerera på Resebrevet!

En gång i månaden skickar vi ut ett nyhetsbrev med speciella erbjudanden och våra favorit resedestinationer. Ta del av Resebrevet för att uppleva världen på det bästa sättet.

Våra samarbetspartners