Om oss

Om oss

Vi är en självständig resebyrå med lång erfarenhet, båda har vi arbetat många år med reseproduktion och försäljning i olika sammanhang, utlandsstationerade och i Sverige.

Folkes bakgrund i Spanien och på Kanarieöarna och Magnus i östra Medelhavet gör att våra kunskaper kompletterar varandra. Dessutom är vi ofta på resande fot för att uppdatera oss kring resmålen och hotellutbudet.

Tanken med verksamheten är att med en personlig kontakt med våra kunder ta fram de mest prisvärda resorna i den djungel som branschen nu har blivit.

Genom att välja de förmånligaste flygavgångarna och mest prisvärda hotellen –  allt från budget till lyx – kan vi maximera reslängden. Med andra ord är lite längre resor från tio dagar upp till flera veckor förvånansvärt överkomliga.

Om oss

Vi är en självständig resebyrå med över 80 års erfarenhet, båda har vi arbetat många år med reseproduktion och försäljning i olika sammanhang, utlandsstationerade och i Sverige.

Folkes bakgrund för Fritidsresor i Spanien och på Kanarieöarna och Magnus för Fritidsresor/TUI i östra Medelhavet och Stockholm gör att våra kunskaper kompletterar varandra.

Folke har därefter i många år drivit Resman-Uppsala och Magnus lett Hotelreservation med inriktning på långtidsresor. Dessutom är vi ofta på resande fot för att uppdatera oss kring resmålen och hotellutbudet

Tanken med verksamheten är att med en personlig kontakt med våra kunder ta fram de mest prisvärda resorna i den djunglen som branschen nu har blivit.

Vi samlar i vårt bokningssystem närmare två miljoner hotell världen över med konkurrenskraftiga priser. Men konsten är att sålla fram de bästa alternativen utan att tumma på kvaliteten.

Genom att i samråd med kunden välja de förmånligaste flygavgångarna och hotellen –  allt från budget till lyx – kan vi maximera reslängden. 

Med andra ord är lite längre resor från tio dagar upp till flera veckor förvånansvärt överkomliga på de traditionella sol- och badresmålen och upp till en vecka i Europas kulturstäder.

Utöver urvalet av resmål och hotell i broschyren har vl alltså mycket mer att välja från – hör av dig på telefon eller mejl.

Väl mött – Folke Skoog & Magnus Wistrand

Våra samarbetspartners